Ünlü sanatçıdan şok haber: Canına kıymaya çalıştı
Türkiye'nin güçlü seslerinden Nükhet Duru, Nükhet Duru, hayatının en dramatik anını verdiği mülakatta anlattı. Duru, “13 yaşındaydım. Canıma kıymaya kalktım ama ölmedim. Demek ki göreceklerim var” dedi.
Hayatla daha güçlü şekilde mücadele ettiğini söyleyen Duru, “Asla vazgeçmemek, pes etmemek. Ben başarırım duygusuyla hareket ettim. Bu hayatta zorluk çekenin tek ben olmadığımı düşündüm. Beynim kötü olan şeyleri siliyor, iyiler kalıyor” diyerek hayatının kötü günlerine dair anekdotları paylaştı.
BİR SÜRE YÜRÜYEMEDİM
Başından geçen intihar girişiminin öyküsüne değinen Duru, “Hayattan ümidim kalmadığını hissettiğim bir süreçti. Denedim ama ölmedim. Eh o zaman göreceklerim var dedim. Sonra ayağa kalktım, daha güçlü şekilde mücadele ettim.
Ben bu hayatı mutlu yaşayacağım diyerek bugünlere geldim. Çok dirençliyim. Hep iyiyi düşünerek ayakta kaldım. Sevilmemenin ve istenmemenin verdiği üzüntüyle hastalandım. İçimde biriktirdiklerimden dolayı, 17 yaşında bir yıla yakın süre yürüyemedim. Tıpkı filmlerdeki gibi, tedavi görerek ayağa kalktım” ifadelerinde bulundu.
KADINLARA TAVSİYE VERDİ: KENDİNİZE GÜVENİN
“Annem ve babam bana kendi sorunlarını, ayrılık hallerini bu denli yansıttıkları için onları içimde affettim” diyen Duru, “Ama kararımdan da dönmedim. Çok büyük tehlikelerle karşılaştım müzik yolculuğum boyunca. Ama garip bir şekilde her defasında ucundan döndüm.
Yaşım küçük olduğu için polis çalışma yasağı getirdi. Fahrettin Aslan 2 şahitle yaşımı büyütüp işime dönmemi sağladı. Her şeyimi dikiyor, işliyor ve giyip sahneye çıkıyordum. Kadınlara da en büyük tavsiyem, önce kendinize güvenin” şeklinde konuştu.
EVLİLİK HAKKINDA KONUŞTU
Evlilik bir şirket ilişkisine benzeten Duru, “Çok iyi hesap edip, bütçe yapmak gerekiyor. Dünyaya getireceğiniz evladınıza ne vaat edebileceğiniz konusunda net olunmalı.
Evlendiğiniz kişiyle sevgiyle bağlı olmanın yanı sıra onun en yakını da olabilmek önemli. Eşler birbirlerine özel alanlar bırakmalı. Böyle olursa evlilik güzel olur. Yoksa eskisi gibi bir kişinin çalışıp, diğerinin itaat ettiği bir kurum gibi tevekkül kurumu olur” dedi.