Özgür Özel Dervişoğlu'nu ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu partinin Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Özgür Özel Dervişoğlu'nu ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in siyasi parti liderleriyle görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret etmek üzere İYİ Parti Genel Merkezi’ne geldi.

Özel’i İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Şükrü Kuleyn, Selcan Hamşıoğlu ve Enver Yılmaz karşıladı. Karşılamanın ardından Özel, Dervişoğlu’nun makam odasına geçti.

Daha sonra basın mensuplarına açıklama yapan Özel, "Milletin yararına, halkın yararına her şey de birlikte olacağız. Güçlü bir muhalefet göreceksiniz. Bundan sonra birlikte güzel çalışmalar yapacağız." dedi.

Özel, Türkiye'nin bütün meselelerine değindiklerini, üzerinde karşılıklı görüşlerini de sarf ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ziyadesiyle istifade ettiğimi söyleyebilirim. Siyasi partiler arasında yürütülen samimi diyaloğun ülkemizin sorunlarının çözümüne çok katkı sağlayacağı inancını taşıyorum. Bu inancı da sayın genel başkanın da taşıdığını biliyorum. Geride bıraktığımız günlerde yapılan çalışmalarda da birbirimize karşı bir samimiyet testine ihtiyaç duymadığımızı sizlerin de bilmesini istiyorum. CHP ile İYİ Parti'nin geçmişe dönük birçok ortak çalışmalar gerçekleştirdiği kamuoyunun da malumudur. Ne zaman Türkiye'nin önemli bir problemi kamuoyunun gündemine gelse hayata baktığımız pencere genellikle CHP ile ve onun muhterem genel başkanıyla aynı pencere oluyor. Dolayısıyla duyarlılıklarımızı muhafaza edeceğiz, farklılıklarımızı muhafaza edeceğiz ve ülkemize hizmet yolculuğumuzu da diğer siyasi partilerle olduğu gibi CHP ile de sürdüreceğiz."

Özel, Yargıtay seçimlerine ilişkin, şunları kaydetti:

"Yargıtay seçimindeki atama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istediği gibi olmadı. Önce mevcut anayasaya uyun. Daha sonra yeni anayasa isteyin. Mevcut anayasayı ihlalde hala ısrarcılar. 28 Şubat davası tutukluları adalet bekliyor. Sinan Ateş'in eşi ve çocukları adalet bekliyor. Adalet, siyaset ve emniyet üçgeninde mi? Belli değil. Bugün Türkiye'de adalete güven yüzde 20'nin altına geriledi. Böyle demokrasi olmaz. "