Doğanlar Tarım’dan çalışanlarına gelişim semineri

Ülkemizin en önemli tarımsal markalarından biri olan Doğanlar Tarım, Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) ile düzenlediği kişisel gelişim programı ile çalışanlarına katkı sundu.

HABER: ŞİLAN EYLÜL KANDEMİR

Yurt içi ve yurt dışında önemli çalışmalara imza atan Doğanlar Tarım hem teknolojik yenilikleri hem de çalışan kadrosunun gelişimini yakından takip ediyor. Bu anlamda Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) ile ‘Mini MBA’ sertifikalı program düzenleyen Doğanlar Tarım, eğitimin ardından yemek programında buluştu.

Doğanlar Tarım Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Doğan, Başkent Üniversitesi Avni Akyol Konferans Salonu’ndaki eğitimin tamamlanmasıyla öğretim üyelerine teşekkür ederek plaket verdi. Programın tüm ekip için faydalı olduğuna dikkat çeken Cihan Doğan, eğitime katılanlarla birlikte yemekte buluşarak sohbet etti. Her türlü teknolojik yeniliği ve çalışan kadrosunun gelişimini önemsediklerini belirten Cihan Doğan, alanında marka olan Doğanlar Tarım’ın ülke ekonomisine verdiği katkının da artarak devam etmesi için çalıştıklarını ifade etti.

DOĞANLAR TARIM HAKKINDA

1986’dan beri sektörde faaliyet gösteren Doğanlar Tarım; 3 fabrikası ile 46.000 m2 kapalı ve 29.000 m2 açık alan olmak üzere, toplamda 75.000 m2’lik bir alana sahiptir. Doğanlar Tarım Makineleri bugün sahip olduğu modern makine parkuru ve üstün teknolojisi ile her türlü tarım aletlerini üretebilecek kapasiteye sahiptir. Ayrıca, kalite anlamında müşterilerin yıllarca güven ve beklentilerini başarıyla karşılamış bir firmadır.

Deneyimli teknik ekibi, AR-GE grubu ve satış birimi ile hem yurt içi hem de yurt dışında birçok başarılı çalışmaya imza atmış olan firma; alanında öncü isim olmayı ve müşteri memnuniyetini ön plana koyarak çalışmayı kendisine hedef edinmiştir.

AR-GE ekibi tarafından bilgisayar ortamında yapılan tasarımlar müşteri istekleri doğrultusunda üretilmektedir. Ayrıca hammaddenin boyut kontrolü, analiz kontrolü, çatlak kontrolü ve dövülebilirlik kontrolü yapılarak uygunluğu kalite kontrol sorumluları tarafından onaylanır. Satın alınan parçanın malzeme, boyutsal ölçümleri hassas ölçüm cihazlarıyla ile teknik resim ve şartnameye uygun olarak testleri yapılır. Üretim esnasında ara kontroller yapılarak üretimin doğruluğu ve devamlılığı sağlanır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber